Gellert kapot gondolatok

Közélet, sport, kultúra, fonák..

Friss topikok

  • tisztakéz: Jézus és Pali bácsi, elég rossz párhuzam!!!! (2012.04.12. 19:46) 2012.04.08. - Kit zavarhatott Schmitt Pál?
  • Agyalapom Irigy: Messi nem kicsit volt tapló, amikor teljes erőből a közönség közé bikázta a labdát. Szóval, nem eg... (2011.04.17. 22:00) Raúl csak egy van
  • Agyalapom Irigy: Időközben megtetszett. :) Volt már ilyen a történelemben. (2011.04.16. 19:59) Mindenkinek
  • bodigabi: Jó írás, tetszik és egyet is értek. (2010.07.08. 13:07) Schumi a hátsó sorból
  • hitomi: maradona tökéletesen funkcionált volna, ha mondjuk hangulatfelelősnek viszik a válogatotthoz, közb... (2010.07.04. 19:45) Az ál-arc lehullt

2012.04.08. - Kit zavarhatott Schmitt Pál?

2012.04.08. 12:55 - Agyalapom Irigy

Ma olvastam egy írást Kiss Antal tollából, amelyben Shcmitt Pál történetét  - gondolom Húsvét kapcsán - Jézuséhoz hasonlítja. Ami már csak azért is érdekes, mert az Úr követéről senki nem állította, hogy plagizált és csalt volna...

Engem ennek az édesen szomorú esetnek csupán az az oldala izgat, hogy vajh' kinek állhatott érdekében épp most eltávolítani szeretett köztársasági elnök urunkat? Orvtámadásról, bosszúról vagy csupán ejtésről van szó? Hallunk az ellenzék és a média aljas merényletéről, de az én fejemben azóta motoszkál egy kérdés, amióta a magyar nyelv legfőbb őrét végső támadás érte:

Miért most?

Az én logikám szerint ha valaki fúrni szerette volna ellenzéki oldalról, azt megtehette volna kinevezésekor. Hiszen a napnál is világosabb, hogy az az ember, aki nyíltan felvállalta a kormánypárt gumigerincű kiszolgálását ("Nem leszek a kormány törvénykezési lendületének a gátja, inkább a motorja"), és ezáltal megcsúfolta a köztársasági elnöki pozíció egyik legfontosabb szerepét, a nemzeti egység megtestesítését, akkor lett volna a legalkalmasabb kijátszani a hamis doktori cím kártyáját. Mert arról ne legyenek kétségeink, hogy ez az információ nem volt új a hír kiszivárogtatójának kezében. Emlékezzünk, a titkok korábbi őrzőjének, Kövér Lászlónak az aggodalmára Schmitt Pált illetően. Ő tudta, hogy lesznek még gondok a nagy átalakuló művésszel. S lett is. De mikor is? Érdekes, épp akkor, amikor már minden fontos törvényt automatikusan aláírt - köztük az ő sorsát utólag is biztonságossá tévő alaptörvényt is. Nekem valami azt súgja, nem ármányról van itt szó, hanem szimplán bajtársi árulásról. A mór megtette kötelességét... És lássuk be, egész személyisége, képességeinek hiánya, hiteltelensége kezdett már kínossá válni a kormányoldalnak is.

De vajon mit tud Ő? Mire gondolhat mostanában? Gondol-e arra, hogy esetleg kígyó(ka)t melengetett keblén, s most megmarták? Lesznek még itt érdekes fejlemények, úgy gyanítom.

A bejegyzés trackback címe:

https://geller.blog.hu/api/trackback/id/tr804371279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. mesterséges színezék 2012.04.10. 09:51:39

Ritkán borotválkozom, de Occam borotváját kedvelem, ezért megelégszem azzal a verzióval, hogy tényleg csak véletlen kutatási eredmény az egész.

Persze erőltetni tudom a dolgot (a két rész között nincs kohézió, külön konteók).

Miért nem rögtön? Mert Pali bá akkor még nem volt szembesíthető egy szekérderéknyi fennkölt hülyeséggel..

Miért most? Viktor most - amikor nemzetközileg teljesen devalválódott - szeretne paradigmát váltani. Egy mindent önmagát motornak deklaráló KE-pajti helyett olyan kell neki, aki látszólag még el is töpreng, sőt, bizonyos jól egyeztetett helyzetekben még vissza is küld joxabályt, vagy postáz Stumpf Pistának.

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.12. 19:46:51

Jézus és Pali bácsi, elég rossz párhuzam!!!!


süti beállítások módosítása